Behandlinger

Massasje for gravide

I perioden under graviditeten kan det dukke opp mange forskjellige plager. Noen ganger er plagene små og til å leve med, mens det i andre tilfeller kan være behov for egne tiltak. Massasjestillingen vil være i sideleie med et pledd og stor hodepute for komfort. Vi forsikrer at du vil få like effektiv behandling som om du skulle ligge på magen.

Hodebunn- og ansiktsmassasje

En god hodebunnsmassasje har flere posistive sider som at det er avslappende, beroligende og behagelig. I tillegg motvirker denne behandlingen stress og hodepine ved at blodsirkulasjonen økes. Mange spenninger sitter også i ansiktet, men med gjevnlig ansiktsmassasje fjernes stress, spenninger og huden strammes opp gjennom økt blodsirkulasjon. Massasje av hode og ansikt er like viktig som resten av kroppen.

Helkroppsmassasje/velværemassasje 60 eller 90 minutter

Denne form for massasje er for at du skal føle deg bra og og kjenne roen, som vi alle kan glemme i vår hektiske hverdag. Massasjen inneholder rygg, nakke, skuldre, sete, legger, bryst, armer, underarmer, hender, lår, føtter. Dersom det er ønskelig så tilbys det også hodebunnsmassasje og ansiktmassasje under timen. Denne massasjen har en varighet på 60 eller 90 minutter, men dersom man skulle treffe på flere vanskelige områder som trenger behandling så vil 120 minutts behandling være et bedre valg. Spesielt hvis det er første gang du får en massasje hos oss.

Helkroppsmassasje/velværemassasje 120 min

Som regel er massasjetiden på 60 minutter nok tid for å massere hele kroppen men skulle man treffe på flere vanskelige områder, som man ofte gjør, så vil 120 minutter være et godt valg. Spesielt hvis det er første gang du får en massasje hos oss. Denne behandlingen innebærer massasje av rygg, nakke, skuldre, sete, legger, bryst, armer, ansikt, hodebånn, underarmer, hender, lår og føtter. Må nevne at 30 og 45 minutter gir deg en nøye og god behandling men det er ofte for pasienter som ønsker en rask løsning for å dempe muskelsmerter som kan kalles akutt. En 90 minutters vil gi f.eks en langtidsvirkende effekt.